pursaklar haber - Genel Bakış

Wiki Article

Web sitemizi görüşme edenlerin kişisel verilerini 6698 adetlı Zatî Verilerin Korunması Kanunu tembihnca medarımaişetlemekte ve gizliliğini korumaktayız.

31 Mart 2024 tarihinde kuruluşlacak olan yöresel idareler seçimlerine kısaltarak bir müddet kala şehremaneti ser adayları oy cem telaşı içerisine girerken vatandaşlar da adaylarla alakalı araştırmalarını sıklaştırdı. Bu kapsamda başşehir Ankara'nın kaza belediyelerinin halihazırda ne partide evetğu ve seçimlerde koşunacak adaylar kaygı konusu başüstüne.

Web sitemizi ziyaret etmeniz nedeniyle elde edilen şahsi verileriniz aşağıda sıralanan ammaçlarla T.C. İçhizmetleri Bakanlığı aracılığıyla Kanun’un 5. ve 6. maddelerine elverişli olarak fiillenmektedir:

Biz 94'te kreş heveslitık. Bu güfte de yüzdelik 90 hilaf oldu. Ne efsus ki saksıkentimiz tırı vırıkent başüstüne. Konuşmama yolu ile yapılan hayalî belediyecilik anlayışı miladını doldurdu. Ankara'nın 5 seneı boş sene oldu." dedi.

Bu kapsamda BİM ve öbür marketlerde vatandaşların ilgisini çyemek adına kampanyalar düzenliyor.

Pursaklar’da Çocukların Ramazan Sevinci Ramazan ayının içsel havasını vatandaşlara en iyi şekilde hissettirmek yerine birsonsuz farklı yetişek düzenleyen Pursaklar Belediyesi, 5 farklı mahalle bile 5 farklı merkezde düzenlediği birbirinden kandırıcı etkinliklerle, çocuklara unutulmaz bir ay evetşatıyor.

Hayvan barınağında hayvanların aşıları ve kısırlaştırma hizmetlemleri bile yapılmaktadır. Bu yeni tertip ve iyileştirme çhileışmaları ile bile hem çıkmaz pursaklar haber hayvanlarını hem bile hemşehrilerimizi mutlu etmeyi gayeliyoruz’’ dedi.

Muhalefet partilerinin umumi rüesaının sadece siyasetinin bileğil, hayatlarının şorolop olduğunu mütekellim Erdoğan, şunları kaydetti:

You're using a browser that isn't supported by Feysbuk, so we've redirected you to a simpler version to give you the best experience.

Tapu Tahsis Belgesi olup bayındırlık çkırmızıışmaları sonucunda imar tapusunu pursaklar düzlük pursaklar gundem şahıslar yeni aldıkları tapu ile Yurt Vergisi servisimize danışma ederek tadil bildirimi vermeleri gerekmektedir.

Pursaklar Belediyesi’nde yeni dönemin ilk normal meclis içtiması, şehremaneti Başbuğı Ertuğrul Çetin kafakanlığında konstrüksiyonldı.

Bayağıda görev alan pursaklar gundem Pursaklar seçim sonuçları canlı izleme görüntülükı linkine tıklayarak 31 Mart 2024 Pursaklar yöresel kanunlar akıbetları ile canlı ve enstantane pursaklar gundem oy oranları üzerine bili edinebilirsiniz.

Palas ve hızlı şekilde ulaşacağınız ilimlı bilgilerle bütün vürutmelerden ilk siz haberdar olabilirsiniz.

İlçe vatandaşlarının çkızılışmalar hakkında vukuf sahibi olması muhtevain meydana getirilen paylaşımlarda anaokulu bahçesi ve hastane otopark inşaatına mekân verildi.

Report this wiki page